Vacatures Online ❤️ C4G

“Samen op weg naar duurzaam!”

Dank je wel!

Als Sales Team van Vacatures Online zijn wij dankbaar voor onze samenwerking in het afgelopen jaar. Het is een jaar geworden met bijzondere uitdagingen, maar ook vele onvergetelijke momenten. Het jaar 2023 is dankzij onze duurzame connecties wederom een succesvol jaar geworden. Wij realiseren ons dat ook jouw steun hier een belangrijke rol in speelt. Vandaar als blijk van onze waardering voor onze duurzame connectie een giftvoucher van €50,- te besteden aan duurzame producten. 

Fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2024! 

Sales Team Vacatures Online BV

 

Waarom een kadootje via C4G?

Om jou op een goede manier te bedanken …..

Duurzaamheid is van wezenlijk belang gebleken in het afgelopen jaar en het is nog veel belangrijker voor onze toekomst. Uiteraard zijn duurzame connecties voor een bedrijf van levensbelang, maar in alle aspecten van ons leven zouden we hier meer bij stil moeten staan, want duurzame connecties gaan verder dan alleen het bedrijfsleven. Consuming for Good is een initiatief dat is opgestart om mensen te laten zien dat duurzaamheid niet alleen noodzakelijk is maar ook nog eens leuk kan zijn.

Een vernieuwend concept dat een podium biedt voor bedrijven die juist duurzaamheid in hun DNA hebben zitten, maar slechts beperkt de mogelijkheid krijgen om hun ware verhaal te vertellen. Een verzamelplaats van bijzondere producten die rekening houden met de impact die zij maken tijdens productie, maar ook tijdens het gebruik of zelfs de periode daarna. Niemand wil verduurzamen als duurzaamheid alleen maar geassocieerd wordt met saai, vandaar een selectie die steeds groter wordt maar ook nog eens bestaat uit leuke, stoere en mooie duurzame producten.

Leuk kan ook

Duurzaamheid hoeft niet saai te zijn. Design en duurzaamheid kunnen juist heel goed samen gaan.

Bewuster kiezen

Ons koopgedrag is hetgeen ons in de weg staat, maar is eenvoudig te veranderen door bewustere keuzes te maken bij aankoop.

Pioniers belonen

Consumenten kunnen door vooruitstrevende bedrijven te belonen het proces van verduurzaming stimuleren.

Vertel het door

Niet alleen wijzelf moeten in actie komen, maar stimuleer ook anderen om duurzamere keuzes te maken en laat zien dat het ook leuk kan zijn.

Claim je voucher!

Kies een mooi product uit.

Je hebt, samen met een mooie sfeerkaars, een briefje ontvangen met een kortingscode. Deze kortingscode geeft je een tegoed van €50,- te gebruiken op deze website voor het einde van het jaar 2024. Je kunt kiezen uit diverse duurzame producten en hebt ook de mogelijkheid om eventueel bij te betalen.

Alle producten die op Consuming for Good verkrijgbaar zijn hebben een duurzaam karakter en verdienen jouw support. Van pannen gemaakt van oude treinrails tot handige innovatieve portemonnees die gemaakt worden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, er is een ruime keuze aan verschillende producten en iedere keer komen er nieuwe duurzame merken bij. Kies iets dat goed bij jou past of doe een andere een plezier met een duurzaam cadeau.

***Let op: voor een beperkt aantal producten verwijzen wij alleen door naar externe websites, waardoor deze producten niet in aanmerking komen voor het gebruik van de giftvoucher. Deze zijn te herkennen aan de extra button onder de producten.

 

Hoe gaat het in zijn werk:

  1. Shop rustig rond op ons platform en stop de gewenste producten in het winkelwagentje.
  2. Vul bij het afrekenen de code in die in de giftvoucher onderaan de brief staat. De code geeft recht op een shoptegoed van €50, dus je kunt eventueel ook zelf bijbetalen. ?
  3. Zodra de bestelling geplaatst is gaan wij zo snel mogelijk aan het werk om de gekozen producten bij jou thuis af te leveren.