Contact

Adres

Zuideindseweg 56c
2645BH, Delfgauw

Neem contact op

T: +31 15 256 18 59
M: info@consumingforgood.com

}

Wij zijn bereikbaar

Ma – Vr: 9:00u  – 18:00u
Za: 10:00u – 17:00u

Contactformulier

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op!

14 + 15 =

Hier wilden we eerst een tekst opnemen waarom je vooral contact met ons op moet nemen. Dat hebben we toch maar niet gedaan, want je snapt zelf wel hoe het formulier werkt 😉

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de selectie van merken?

Voor de selectie van merken hebben wij een aantal criteria opgesteld, waarbij uiteraard het (her)gebruik van grondstoffen een belangrijk aspect is. Echter, wij kijken ook naar de manier waarop de producten geproduceerd worden en of het merk ook mensen met mindere kansen op de arbeidsmarkt juist een kans biedt. Uiteraard speelt ook de levensduur van een product een grote rol, want wij willen geen producten verkopen die binnen de kortste keren in de prullenbak belanden, ondanks dat ze misschien op een verantwoorde manier geproduceerd zijn. Ook kijken wij naar de invloed die producten hebben aan het einde van de levensduur, want ook dan moeten we onze wereld niet onnodig belasten.

Kan ik ook merken aandragen die ik graag op het platform zou willen zien?

Uiteraard staan wij open voor het toevoegen van additionele merken. Hierbij is het wel belangrijk dat deze merken natuurlijk aan de eisen voldoen voor het selectieproces, maar ook aan het overtuiging die wij proberen over te brengen, namelijk dat duurzaamheid niet saai hoeft te zijn. Wij komen graag in contact met merken die deze filosofie onderschrijven en een bijdrage kunnen leveren aan onze missie om duurzaamheid sexy te maken.

Waar komen de producten vandaan?

Als C4G werken wij uitsluitend rechtstreeks met alle merken, omdat wij graag willen weten welke personen er achter een bedrijf schuilen en wij hun verhaal zo nauwkeurig mogelijk kunnen verder vertellen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze vorm van samenwerking ook extra vertrouwen creëert. Dit is tevens de reden dat op alle brandpages van de merken op ons platform ook de gezichten achter ieder merk zichtbaar zijn. Kortom, geen onpersoonlijke benadering. Omdat niet alles in Nederland geproduceerd kan worden om diverse redenen is het niet zo dat wij uitsluitend producten verkopen die vlakbij geproduceerd worden. Goed doen kan ook in het buitenland en ook daar dragen wij graag aan bij.

Waar worden de producten vandaan verstuurd?

Wij maken gebruik van diverse samenwerkingsvormen, waarbij de meeste producten rechtstreeks van de fabrikant naar onze klant gestuurd worden. Wij vinden het namelijk zonde indien er extra logistieke bewegingen in het proces ingevoerd worden terwijl dat niet nodig zou zijn. Ook hebben wij een eigen magazijn van waar wij een deel van de producten versturen. Dit betekent dat in sommige gevallen iemand meer dan een pakketje bij een bestelling van meerdere producten zou kunnen ontvangen. WIj houden deze verhouding continue in de gaten en indien er teveel van een bepaald product dubbel verstuurd moet worden passen wij het logistiek proces aan om deze extra bewegingen tot een minimum te reduceren.

Hoe gaan jullie om met retouren?

Ondanks dat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van de door ons geselecteerde producten kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er iets niet naar wens is. Aangezien ons logistieke proces vrij gecompliceerd is adviseren wij iedereen om allereerst een emailbericht te sturen naar info@consumingforgood.com met daarin de reden van het retour willen sturen en uiteraard de gegevens van de bestelling. WIj zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen met u om dit met u op een prettige wijze op te lossen. Echter, de kosten voor het retour zenden komen we voor rekening van de klant, omdat wij ook het terugsturen tot een minimum willen beperken. Te vaak worden er producten te gemakkelijk teruggestuurd, met als gevolg een onnodige belasting van onze planeet. Bewust kiezen is een belangrijke stap die we allemaal moeten nemen.

Waarom zijn de actiecodes niet op alle producten van toepassing?

Niet alle producten op onze website worden daadwerkelijk door ons verkocht. Bij sommige merken werken wij uitsluitend als affiliate partner. Dat betekent dat wij geen invloed hebben om de verkoopprijs, wij slechts een commissie krijgen voor het doorverwijzen van u als klant en dus ook geen additionele kortingen kunnen weggeven. Kortingen worden in dit geval bepaalt door het merk zelf. Tijdens de aankoop van een dergelijk product zult u ook merken dat u onze online omgeving verlaat en rechtstreeks op de website van het desbetreffende merk terecht komt.

Kan ik ook producten bestellen wanneer ik niet in Nederland woonachtig ben?

Het is uiteraard mogelijk om producten bij ons te bestellen en die naar een adres buiten Nederland op te laten sturen. Dit kan echter niet via de gewone afrekenmethode, omdat het ook afhankelijk is van de locatie waar het product naar toegestuurd moet worden. Voor dit soort speciale verzoeken kunt u contact met ons opnemen via info@consumingforgood.com en dan zullen wij dit voor u uitzoeken en een passende op aanbieding doen, waarop u akkoord kan geven en wij het verder voor u zullen afhandelen.

Gratis verzending

Gratis verzending bij orders vanaf 50 euro.

Veilig betalen

Bij ons kun je veilig betalen via Mollie.

100% Garantie

Niet tevreden? Binnen 14 dagen geld terug.

Online Support

Neem contact op via de chatfunctie op de site.