Everless

Everless 
die van de tasjes

Joost de Miunck Keizer - oprichter Everless

Everless STORY

Toen Joost de Muinck Keizer nog in New York woonde was hij helemaal klaar met de oneindige stroom aan plastic tassen die hij telkens weer in zijn handen geduwd kreeg en besloot daar iets aan te gaan doen. Hij wilde een minimalistische tas ontwikkelen die bewust, gemakkelijk en ook nog qua design er leuk uitzag. Op zijn zoektocht naar het juiste materiaal kwam hij een materiaal tegen dat zijn vorm goed kon behouden, waardoor de Everless Smartbag met een simpele beweging zichzelf weer kan opvouwen. Deze eigenschap is uniek in de wereld! Opgericht in 2014 en met als thuisbasis Amsterdam is Everless bezig de wereld te veroveren.  Hun unieke draagtas voorkomt dat iedereen toch nog met stapels tassen thuiskomt. Everless heeft als missie duurzame functionele producten te ontwikkelen die goed passen bij de moderne stedelijke levensstijl. 

“Ons leven wordt niet verrijkt door wat we bezitten, maar door datgene waar we zonder kunnen…”

Joost de Muinck Keizer, oprichter Everless

 

everless’ visie op duurzaamheid

De focus van Everless ligt duidelijk op het aanpakken van onze weggooimentaliteit, door leuke design producten te ontwikkelen die onze footprint op aarde kunnen reduceren. Binnen de onderneming wordt er wel gesproken over “Consious Convenience”, met ander woorden bewust en tegelijkertijd gemakkelijk. Ondanks dat design een belangrijke rol speelt binnen Everless wordt het belang van duurzaamheid net zo hoog op de prioriteitenlijst gezet. Daarnaast is het merk gefocust op een ideologie van het minimalisme onder het mom van “fewer better things”.  Everless gelooft in het creëren van producten die zowel ons leven als de planeet verbeteren.

Waarom wij fan zijn van Everless

Vormgeving speelt bij het merk Everless een belangrijke rol. Schitterend design gecombineerd met een duidelijke duurzame doelstelling om de hoeveelheid tassen te reduceren in de wereld. Aangezien wij als Consuming for Good duidelijk willen maken dat duurzaamheid heel goed gecombineerd kan worden met eigentijds design, sluit Everless naadloos aan bij de door ons gehanteerde filosofie. Een startup met een duidelijke visie die net als onze andere merken een podium verdient in hun zoektocht naar de bewuste consument die ook op zoek is naar leuke en handige producten.